Faktycznie nieco rozciągliwa, tkana góra oferuje minimalne nakładki, w połączeniu z delikatnie amortyzowaną piętą, a także kołnierzem treningowym, zapewnia pełen komfort i łatwość, jakiej potrzebujesz, nie mając wszystkich kilogramów. Rzeczywista pianka z azotem jest sprężysta , zarówno wrażliwe, jak i delikatne. Ponieważ wspomniano, jest to bardzo podobne do butów Skechers HYPER Asics Gel-Kayano 25 BURST OPEN. (Naprawdę już testowałem zużycie rzeczywistego krążenia żyletki Skechers, a także muszę powiedzieć, że rzeczywisty podobieństwa w obuwiu Asics Gel-Quantum Festa obuwie są… niesamowite). Właściwie z gumowaną ochroną, mój osobisty W7. 5 przybył w ciągu od 6,1 uncji. Dość bardzo dobrze.
Rzeczywiste click url sznurowadła w tym obuwiu są z reguły dziwne. Spekuluję, że ma to na celu zaoszczędzenie kilku kilogramów, jednak są one zarówno szczupłe, jak i elastyczne; w rezultacie rzeczywiste koronki mogą się podwójnie, ponieważ zwiotczały makaron spaghetti zabarwiony atramentem do drukarki kałamarnicy. Są po prostu irytujące, aby się połączyć, ponieważ przygotowany makaron.
Ostatnio doświadczyłem tego problemu u dodatkowych Brooksów, jednak doświadczyliśmy, że ci ludzie poszli trochę za daleko w stopę (chociaż Jones wydaje się wierzyć dokładnie https://www.tothnesporty.com/ przeciwnie). Zastanów się nad tym, mając karmę związaną z sodem, ponieważ w moim wymiarze zakładam równe panie, ponieważ moje osobiste buty Asics Gel-Quantum Infinity M7. 5 nie było łatwo dostępne do wcześniejszego rozładowania. Może po prostu będę musiał porzucić pięćdziesiąt procent wymiaru.
JONES: Zwróciliśmy uwagę na to, że rzeczywisty wymiar może działać krótko. Skarpety o normalnej szerokości są w porządku, Balega Concealed Comfort i lekkość sprawiły, że rzeczywiste obuwie jest naprawdę ograniczone. Humorystyczny, z którym Robbe i ja z przeciwnikami spotykamy się w obuwiu. Dopasuj się do zasad etyki, spróbuj zanim zdecydujesz się na zakup.